Glöm bort att du har mens när du tränar!

Publicerat: | | Tips & råd |

Evelina menskopp träning

Om du ofta tränar eller gör andra fysiska aktiviteter kanske du som många andra tycker att det kan bli jobbigt när man har mens. Några exempel kan vara på grund av att man får en bakteriell obalans i underlivet, svamp eller läckage. Med Evelina menskopp behöver du inte oroa dig för detta och du behöver inte heller tömma den lika ofta som man behöver byta tampong eller binda.

Kan jag spela fotboll, rida, bada och simma med menskopp?

Det kan du absolut göra. Det finns till och med flera fördelar med att använda menskopp just i kombination med träning. En menskopp rymmer betydligt mycket mer blod än en tampong, detta innebär att du kan träna längre perioder utan risk för avbrott eller läckage. Vi rekommenderar dock att du väntar tills dess att du är bekväm med din menskopp.