Belladot på FSUM-konferensen

Publicerat: | | Tips & råd |

FSUM mässa göteborg

Tack alla som träffade oss i Göteborg!

På FSUM-konferensen 15–17 maj i Göteborg var Belladot på plats med en monter för att vi tycker att det är viktigt att lyfta fram och underlätta de problem och frågeställningar som finns hos unga idag. FSUM som är Föreningen för Sveriges Ungdomsmottagningar har som uppgift att bland annat stimulera till utveckling av befintliga ungdomsmottagningar verksamhet. Läs mer om FSUM här 

Vår ambition är att avdramatisera och skapa en naturlig känsla kring sex och samlevnad. Vi vill finnas med under människors livsresa och den börjar precis just bland unga. Vi pratade med flera ungdomsmottagningar under konferensen och de uttryckte hur viktigt det är att information kommer på ett positivt sätt, och att man gärna vill visa prover på bra produkter. Särskilt populära blev våra förpackningar i glada färger, de goda dofterna på massageoljorna samt Strawberry glidmedel.

Efter förra årets konferens skickade vi demoprodukter till en av deltagarna från Köping.
Hon upptäckte ett nytt användningsområde för Belladot Greta minivibrator – nämligen för patienter med samlagssmärta. Hon sökte och fick projektpengar för att köpa in Greta som kan delas ut till patienter i stället för traditionella stavar och produkten är oerhört uppskattad.

Vår monter var välbesökt där vi delade ut varuprover och informationsbroschyrer. För
dig som inte hade möjlighet att närvara finns demoexemplar att beställa, se nedan.

Demokit-Evelina menskopp: Läs mer

Demokit-Knipträning: Läs mer


Belladot produkter på mässa FSUM

Några röster om Belladot från mässan.

Anna, barnmorska från Stockholm
Lyrisk över hur bra Britt knipkulor är. Rekommenderar dem för knipträning till sina patienter.

Anonym barnmorska
En kvinna berättade om vikten av att få regelbundna orgasmer för att må bra. Hon onanerar om hon känner sig lite nedstämd, om hon har huvudvärk, om hon är spänd eller stressad. Hon konstaterade med ett brett och varmt leende att hon ofta får frågan hur hon gör för att se så pigg och fräsch ut. Och berättar då varför, vilket sprider glädje såklart.

En arrangör av FSUM
Förra året fick en av arrangörerna för konferensen en Evelina menskopp av vår sexolog Sylvia. Arrangören har sedan dess talat sig varm för hur bra den är till alla sina väninnor. Numera använder hon bara Evelina som mensskydd.

Vårdutvecklare från Halland
En vårdutvecklare för barnmorskor i Halland ville få broschyrer för att lägga ut på de
olika avdelningarna. Hon tyckte att Belladots koncept ”en naturlig del av livet” är fint och att det knyter samman produkterna på ett bra sätt.

Medarbetare på Närhälsans buss i Göteborg
Hon var på en föreläsning med vår sexolog Sylvia. Föreläsningen handlade om samlevnad och deltagarna var barnmorskor i Västra Göteborg. Kvinnan rekommenderar numera Belladots produkter. Dessutom berömde hon designen på förpackningarna, som hon upplever som avdramatiserande.