Medarbetarmässa Kronans apotek

Publicerat: | | Tips & råd |

17-18 Mars var vår sexolog Sylvia på medarbetarmässan för Kronans apotek. Där var intresset stort och Sylvia berättar att det var en av de mest intensiva mässor hon varit på för Belladots räkning.

Alla kände till Belladot även om inte alla har varor i sortimentet för tillfället. Många var intresserade och köade för information och goodiebags. Det var även många som ville ha mer information om sortimentet samt demoexemplar till sina butiker.

Besökarna hade även möjlighet att anmäla sitt intresse för olika framtida webbutbildningar, detta var det många som gjorde. Frågor som är relativt enkla att ta reda på dök upp en del, som till exempel storlek på menskopparna och liknande. Därför skulle olika webbutbildningar troligtvis vara väldigt givande. Många visade även intresse för broschyren om erektionsproblem eftersom det upplevs vara det svåraste att prata om.

belladot ingemar

Webbutbildningarna man kunde anmäla sitt intresse för:

– Tips och utbildning om menskoppar
– Allt om knipträning med knipkulor
– Hur vanligt det är med erektionsproblem och vad du kan göra för dina kunder

Montern fick även mycket beröm för att vara proffsig av bland annat VD:n, marknadsavdelningen och andra utställare som kom och kollade in den.

monter belladot