Senaste nytt! Passion har bytt namn till Spicy Lavender!

Publicerat: | | Tips & råd |

Du läste rätt, vår naturliga massageolja Passion har nu bytt namn till Spicy Lavender! Belladot Spicy Lavender är en av våra naturliga massageoljor. Med den milda och kryddiga doften av lavendel är den speciellt utvecklad för de sensuella stunderna. Spicy Lavender räcker även länge, kladdar inte och gör dessutom huden mjuk och len!

Spicy lavender

Belladot har även två andra naturliga massageoljor som är Sea Breeze och Fruity. Sea Breeze har en frisk och fräsch doft av hav medan Fruity har en doft av frukt och bär.

Observera att de naturliga massageoljorna ej bör användas ihop med kondomer och vibratorer. Vill du däremot använda det tillsammans ändå så rekommenderar vi någon av våra andra glidmedel.

Tips:

Testa Belladot Hot & Cool för en mer stimulerande upplevelse. Menthol är känt för att stimulera blodflödet. Detta gör att Hot & Cool ger en pulserande och värmande känsla samtidigt som den känns kylande mot huden.

Hot & cool