Vitus apotekmässa 13/2-14/2

Publicerat: | | Tips & råd |

På Vitus apoteksmässa 13/2-14/2 var vår sexolog Sylvia Lidén Nordlund och visade upp ett urval av Belladots sortiment för Vitus medarbetare. Där upptäckte hon att det fanns ett stort intresse för produkterna. Men det fanns även en viss tveksamhet att prata runt ämnet.

Intresse för produkterna på Vitus apotekmässa

Menskoppen var enklare att prata om. Många var intresserade av hur de används, förberedelser, de olika storlekarna och liknande. Flera av besökarna i montern berättade att de har fått beställa mer av Evelina menskopp på grund av att det finns en stor efterfrågan på menskoppar bland yngre kvinnor.

I Vitus grundutbud ingår Evelina menskopp, glidmedel och massageoljan Seabreeze. Resten går att beställa hem.

Det finns en önskan om att Belladot håller demonstrationer på plats för att personalen ska få mer kunskap om de olika produkterna. Detta skulle göra det lättare för personalen att berätta och dela med sig av sina kunskaper om produkterna till sina kunder.

 

Sylvia berättade också om minivibratorn Greta som hon även rekommenderade i slutfasen i träning av vaginism. Detta tyckte många var intressant. Likaså när hon berättade om Belladots olika hjälpmedel som finns för att hjälpa till vid erektionsproblem.

Intresset för de större vibrationerna var inte lika stort, förutom Vilma som var en ”kul” grej. Det kom även flera positiva kommentarer. Bland annat om fina förpackningar, sachéer med glidmedel, massageolja och Hot & Cool.