Ny design för Evelina menskopp!

Publicerat: | | Tips & råd |

evelina_pro_pack_cp_s_m_l_p

 

Nu lanserar vi en ny förpackningsdesign för Evelina menskopp. Menskoppen finns i två storlekar och för att göra det enkelt för kunden så har vi färgkodat Evelina så att den matchar färgen på andra förpackningar för mensskydd. Det innebär att vi underlättar kundens val när de står vid hyllan. Vi har bara någon sekund på oss för att attrahera till ett köp och därför bygger designen på information och associationer som kunden känner till.

Våra produkter efterfrågas i fler länder än bara Sverige och från Tyskland kom önskemål som gjorde att vi ifrågasatte den gröna förpackning som Evelina tidigare har haft. Efter att ha tittat på hur vår målgrupp beter sig i hyllan, kom vi fram till lösningen – att ta fram en rosa och en ljusblå förpackning, eftersom just dessa färger associeras till olika storlekar. Tidigare använde vi storleksbenämningen 1 och 2, vilket vi upptäckte var svårt att tyda främst för förstköperskorna, medan ”Small & Medium” samt ”Large & Plus” är lättare att relatera till den produkt man är van vid att köpa. Det är också viktigt att kommunicera att menskoppen är ett komplement eller ett alternativ till tamponger.

Varumärket Belladot ska agera hjälpande till våra kunder och uttrycka frihet. Genom menskoppen ger vi våra kunder friheten att sporta och kunna leva som man vill. Ett argument som vi tycker är starkt och som uttrycks på förpackningen. Men också att menskoppen är tillverkad i naturlig och 100% kroppsvänlig silikon, helt fri från farliga ämnen. Det har tidigare varit en frågeställning och en oro hos en del konsumenter som vi tryggar i kommunikationen på förpackningen.

Resultatet är en förpackning med hög impact som tar plats i hyllan och uttrycker en stolthet. Men samtidigt en trygghet i användandet. Tydligt och enkelt för kunden att göra det rätta valet. Dessutom tycker vi att det är snyggt också!

Nu väntar vi med spänning på dina kommenterar!