Aihe: Lantionpohjalihaksien treenaus

Publicerat: | | Ohjeet & Vinkit |

Inkontinensdagen 6:e maj

 

Pääse eroon virtsankarkailusta treenikuulien avulla.

Leikkisät äidit, jotka haluavat pysyä mukana lastensa vauhdissa tai vanhemmat naiset, jotka haluavat elää aktiivista elämää, rajoittuvat kuitenkin pelosta, että virtsa ei pysy sisällä. Nyt kevät on täällä ja monet tiedustavat virtsankarkailun ongelmana. Harva tosin tietää että ongelmaan on yksinkertaista apua saatavilla ja että ikinään ei ole liian myöhäistä tehdä asialla jotain. 60-70% naisista jotka säännöllisesti tekevät supistustreenejä saavat positiivisia tuloksia.

Belladot Britt treenikuulat ovat suunniteltu kehittämään lantionpohjan lihaksistoa. Meidän esitteestämme saat lisätietoa, neuvoja ja tarinoita supistus treeniin liittyen. Esitteemme löytyy täältä: Allt du behöver veta om knipträning – Belladot.

Huomioi Inkontinenssin Päivä 6. toukokuuta

Inkontinenssi Päivän esille nostaminen on hyvä tapa auttaa joka neljättä naista, kaikkia heitä jotka elämänsä aikana kärsii virtsankarkauksista. Ongelma on erityisen yleinen synnytyksen jälkeen ja vaihdevuosien aikana.

Kampanjamme, jonka tarkoituksena on auttaa naisia, on voimassa kuukauden ajan.  Ole mukana ja levitä sanaa siitä, että Britt treenikuulien avulla on tehokasta ja helppoa treenata lantiopohjan lihaksistoa. Avuksesi saat informatiivista materiaalia ja edullisia kampanjatarjouksia.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa. info@belladot.com.