Belladot Evelina kuukupit auttavat Intialaisia tyttöjä

Publicerat: | | Ohjeet & Vinkit |

Vielä tänä päivänä monet tytöt suljetaan ulos päivittäisistä aktiviteeteista kuukautisiin liittyvien tabujen, normien ja tietämättömyyden takia. Intiassa naiset joutuvat nukkumaan ulkona, ja jäädä töistä ja koulusta kotiin kuukautisten aikana, mikä on merkittävä este heidän itsenäistymisen ja oman taloutensa vastuunkantamisen suhteen.
Evelina menskoppar hjälper indiska flickorToisin kuin miehet, naiset ovat usein he
jotka kantavat sosiaalisen vastuun perheestään
ja kylästään joten on
yhä tärkeämpää tukea ja edistää heidän itsenäistymistä. Kuukuppi on tärkeä osa tätä työtä. – Mahilas Vänner -organisaatio, kysyi jos me voisimme lähettää Evelina kuukuppeja Intiaan. Ilman muuta halusimme tukea heidän työtään, toivomme että voimme kertoa työstä enemmän tulevaisuudessa, kertoo seksologi Sylvia Lidén Nordlund.